Diensten

Admiron Consultancy biedt verschillen IT diensten die kan helpen bij het oplossen van uw problemen. Hier vindt u een overzicht wat wij bieden.


App development

Geen organisatie kan meer zonder apps. Deze mobile toepassingen dragen bij tot het genereren van traffic naar uw website maar biedt ook functionaliteiten die eenvoudig op een telefoon of tablet beschikbaar gemaakt kunnen worden. Admiron Consultancy bouwt hybride apps die op alle gangbare platvormen zoals iOS, Android en Windowsphone beschikbaar zijn. Heeft u ideeën voor een app die uw organisatie of bedrijfsproces kan ondersteunen neem dan contact met ons op.


Interim management

Admiron Consultancy heeft heel veel ervaring met het managen van projecten. Of dat met interne ontwikkelteams is of dat u heeft gekozen voor off-shore ontwikkeling. Ook het aansturen van een programma, interim opdrachten waarbij een tijdelijk opdracht wordt vervuld of het uitvoeren van resource management van uw medewerkers. Admiron Consultancy helpt bij het succesvol voltooien van uw project of opdracht.


 


Wilt u weten hoe Admiron Consultancy u kan helpen bij uw ICT uitdagingen? Het begint bij een oriënterend gesprek.

Neem contact op